Spinale Decompressie Therapie

Ontdek de Unieke Combinatie van Spinale Decompressie en Lokale Cryotherapie bij Healthwise Kliniek

Heeft u last van rugklachten veroorzaakt door verkeerde druk op uw tussenwervelschijven, resulterend in zenuwbeknelling? Symptomen zoals pijn, tintelingen, gevoelloosheid en zelfs uitvalsverschijnselen kunnen wijzen op deze aandoening. Bij Healthwise Kliniek bieden wij een innovatieve oplossing: een combinatie van Spinale Decompressie Therapie en lokale cryotherapie.

Wat is Spinale Decompressie Therapie?
Deze therapie richt zich op het herpositioneren en versterken van de tussenwervelschijven. Door de wervelkolom subtiel op te rekken op onze speciale decompressietafel, verminderen we de druk op de tussenwervelschijven en zenuwen. Dit proces is doorgaans pijnloos en wordt als zeer aangenaam ervaren.

De Voordelen van Lokale Cryotherapie
In combinatie met Spinale Decompressie bieden wij lokale cryotherapie aan. Deze behandeling maakt gebruik van gecontroleerde koude om ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten. Deze unieke combinatie is vrij zeldzaam in Nederland en biedt een krachtige, niet-invasieve behandelmethode.

Voor Wie is Deze Behandeling Geschikt?
Onze therapie is ideaal voor personen met hernia-gerelateerde klachten, chronische rugpijn of andere gerelateerde aandoeningen. Na slechts 5-6 sessies kunt u al een significante verbetering ervaren. Voor een duurzaam resultaat raden wij 10-15 behandelingen aan. Vele van onze cliënten hebben, zonder chirurgische ingrepen, een klachtenvrij bestaan bereikt.

Let Op:
Deze therapie is niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, patiënten met ernstige osteoporose, ernstig overgewicht, ernstige zenuwbeschadiging, of voor personen met schroeven of platen in de rug.

Bij Healthwise Kliniek zetten wij ons in voor uw welzijn met deze geavanceerde en unieke therapie. Ervaar zelf de verlichting en verbetering van uw rugklachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.