Cryolipolyse

Welkom bij Healthwise Kliniek voor Cryolipolyse behandelingen

Bij Healthwise Kliniek bieden wij een vooruitstrevende en niet-invasieve oplossing voor vetvermindering: cryolipolyse. Deze behandeling, vaak bekend als “vetbevriezing” of “coolsculpting”, is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hardnekkig vet aan te pakken zonder de noodzaak van chirurgie.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een FDA-goedgekeurde procedure die gebruik maakt van gecontroleerde koeling om vetcellen te kristalliseren en te elimineren. Dit proces richt zich specifiek op probleemgebieden zoals de buik, flanken, dijen, bovenarmen en zelfs de dubbele kin. Het is een ideale behandeling voor die gebieden die niet reageren op traditionele methoden zoals dieet en lichaamsbeweging.

Hoe werkt Cryolipolyse?

Tijdens de behandeling wordt een applicator gebruikt die gecontroleerde koeling levert aan de gewenste gebieden. Deze koeling kristalliseert de vetcellen zonder het omringende weefsel te beschadigen. Deze gekristalliseerde cellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam geëlimineerd, wat resulteert in een slanker en meer gedefinieerd uiterlijk.

De voordelen van Cryolipolyse:

 1. Niet-invasief en Veilig: Geen chirurgie, geen naalden en geen lange hersteltijd.
 2. Doelgerichte Vetvermindering: Effectief in het verminderen van vet op specifieke lichaamsdelen.
 3. Natuurlijke Resultaten: Geleidelijke vermindering van vet zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.
 4. Comfortabele Behandeling: De meeste cliënten ervaren weinig tot geen ongemak.

Uw Cryolipolyse Ervaring bij Healthwise Kliniek:

 • Consultatie: Een persoonlijke bespreking van uw doelen en een evaluatie van de te behandelen gebieden.
 • Voorbereiding: Een niet-invasieve, comfortabele voorbereiding op de behandeling.
 • Behandeling: Een sessie duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het gebied.
 • Na de behandeling: Directe terugkeer naar dagelijkse activiteiten zonder hersteltijd.

Na uw behandeling kunt u enkele tijdelijke bijwerkingen verwachten zoals roodheid of gevoelloosheid, maar deze verdwijnen snel. Resultaten worden geleidelijk zichtbaar over een periode van enkele weken tot maanden.

Is Cryolipolyse iets voor u?

Ideaal voor diegenen die dicht bij hun streefgewicht zijn maar worstelen met hardnekkige vetophopingen. Het is een uitstekend niet-chirurgisch alternatief voor traditionele methoden zoals liposuctie.

Maak een Afspraak voor een Consultatie:

Neem contact op met Healthwise Kliniek voor een persoonlijk consult. Wij zullen samen met u uw doelen bespreken en een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Laat ons u helpen om uw gewenste lichaamscontouren te bereiken op een veilige en effectieve manier.

Neem de eerste stap naar een zelfverzekerder uiterlijk met Healthwise Kliniek. Onze deskundige specialisten staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar een strakker en meer gedefinieerd lichaam.

Wat is Cryolipolyse? Cryolipolyse, ook wel “vetbevriezing” of “coolsculpting” genoemd, is een geavanceerde procedure die gecontroleerde koeling gebruikt om hardnekkige vetcellen te elimineren. Deze niet-chirurgische techniek is FDA-goedgekeurd en is populair vanwege de effectiviteit ervan bij het verminderen van plaatselijke vetophopingen. Cryolipolyse richt zich op specifieke gebieden zoals de buik, flanken (love handles), dijen, bovenarmen, dubbele kin en meer.

Hoe werkt Cryolipolyse? Tijdens een cryolipolyse-sessie wordt een applicator op het gewenste behandeld gebied geplaatst. De applicator zorgt voor gecontroleerde koeling, die de vetcellen onder de huid kristalliseert zonder schade aan te richten aan het omringende weefsel. Na verloop van tijd breken de gekristalliseerde vetcellen af en worden ze op natuurlijke wijze door het lymfestelsel van uw lichaam geëlimineerd, wat resulteert in een meer gevormd uiterlijk.

De voordelen van Cryolipolyse:

 1. Niet-invasief: Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, waardoor incisies, verdoving en hersteltijd overbodig zijn.
 2. Gerichte vetvermindering: Het richt zich specifiek op en vermindert vetcellen op probleemgebieden die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging.
 3. Veilig en FDA-goedgekeurd: Cryolipolyse heeft uitgebreid onderzoek en testen ondergaan om de veiligheid en effectiviteit ervan te waarborgen.
 4. Natuurlijk ogende resultaten: Het geleidelijke proces van vetcelverwijdering zorgt voor natuurlijk ogende en langdurige resultaten.
 5. Minimale ongemakken: De meeste patiënten ervaren minimale ongemakken tijdens de behandeling, met een sensatie van intense kou en lichte druk die afneemt naarmate het gebied gevoelloos wordt.

Wat kunt u verwachten tijdens uw Cryolipolyse-behandeling:

 1. Consultatie: U zult samenkomen met onze ervaren behandelaar om uw doelen te bespreken, de te behandelen gebieden te beoordelen en te bepalen of cryolipolyse geschikt voor u is.
 2. Voorbereiding: Het te behandelen gebied wordt gereinigd en er wordt een gelkussen of gelvel aangebracht om uw huid te beschermen.
 3. Plaatsing van de applicator: De applicator wordt op het gerichte gebied geplaatst, en u kunt een lichte zuigkracht voelen terwijl deze zich aan uw huid hecht.
 4. Koelingsproces: U zult een koude sensatie voelen terwijl de koeling begint. Dit verdooft het gebied geleidelijk, en u kunt ontspannen, lezen of televisiekijken tijdens de behandeling.
 5. Behandelduur: De sessie duurt meestal tussen de 30 minuten tot een uur, afhankelijk van het behandelde gebied en uw aangepaste behandelplan.
 6. Na de behandeling: Zodra de applicator is verwijderd, kan uw behandelaar een korte massage uitvoeren om de effectiviteit van de behandeling te verbeteren. U kunt direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Na uw Cryolipolyse-behandeling:

 1. Tijdelijke bijwerkingen: U kunt tijdelijke roodheid, blauwe plekken, gevoelloosheid of lichte ongemakken ervaren in het behandelde gebied. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen of weken.
 2. Geleidelijke resultaten: In de daaropvolgende weken zal uw lichaam de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze elimineren, wat resulteert in een meer gevormd uiterlijk. Optimale resultaten worden meestal binnen twee tot drie maanden bereikt.
 3. Aanvullende sessies: Afhankelijk van het gewenste resultaat en het advies van uw behandelaar, kan het nodig zijn meerdere cryolipolyse-sessies te ondergaan om uw doelen te bereiken.

Is Cryolipolyse geschikt voor u? Cryolipolyse is een geschikte optie voor personen die:

 • Dicht bij hun ideale gewicht zitten maar moeite hebben met plaatselijke vetophopingen.
 • Op zoek zijn naar een niet-chirurgische benadering van lichaamscontouring.
 • Realistische verwachtingen hebben over de resultaten en begrijpen dat cryolipolyse geen methode is voor gewichtsverlies.

Plan een consultatie: Als u geïnteresseerd bent in cryolipolyse en meer wilt weten over hoe het u ten goede kan komen, nodigen we u uit om een consultatie te plannen met ons ervaren team. Tijdens uw consultatie kunnen we ingaan op eventuele zorgen die u heeft en een aangepast behandelplan maken dat is afgestemd op uw behoeften.

Onthoud dat cryolipolyse een niet-invasieve oplossing biedt voor het verminderen van hardnekkig vet en het bereiken van het lichaamsvorm die u wenst. We staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar een zelfverzekerder u. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar uw gewenste lichaamstransformatie!