Cryolipolyse

Uw gids voor niet-chirurgische vetvermindering

Welkom bij onze kliniek, waar we een innovatieve en niet-invasieve behandeling voor vetvermindering aanbieden, bekend als cryolipolyse. Deze brochure heeft als doel u essentiële informatie te verstrekken over cryolipolyse, hoe het werkt, de voordelen ervan en wat u kunt verwachten tijdens en na de behandeling. We willen ervoor zorgen dat u alle details heeft die u nodig heeft om een geïnformeerde beslissing te nemen en uw doelen voor lichaamscontouring te bereiken.

Wat is Cryolipolyse? Cryolipolyse, ook wel “vetbevriezing” of “coolsculpting” genoemd, is een geavanceerde procedure die gecontroleerde koeling gebruikt om hardnekkige vetcellen te elimineren. Deze niet-chirurgische techniek is FDA-goedgekeurd en is populair vanwege de effectiviteit ervan bij het verminderen van plaatselijke vetophopingen. Cryolipolyse richt zich op specifieke gebieden zoals de buik, flanken (love handles), dijen, bovenarmen, dubbele kin en meer.

Hoe werkt Cryolipolyse? Tijdens een cryolipolyse-sessie wordt een applicator op het gewenste behandeld gebied geplaatst. De applicator zorgt voor gecontroleerde koeling, die de vetcellen onder de huid kristalliseert zonder schade aan te richten aan het omringende weefsel. Na verloop van tijd breken de gekristalliseerde vetcellen af en worden ze op natuurlijke wijze door het lymfestelsel van uw lichaam geëlimineerd, wat resulteert in een meer gevormd uiterlijk.

De voordelen van Cryolipolyse:

 1. Niet-invasief: Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, waardoor incisies, verdoving en hersteltijd overbodig zijn.
 2. Gerichte vetvermindering: Het richt zich specifiek op en vermindert vetcellen op probleemgebieden die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging.
 3. Veilig en FDA-goedgekeurd: Cryolipolyse heeft uitgebreid onderzoek en testen ondergaan om de veiligheid en effectiviteit ervan te waarborgen.
 4. Natuurlijk ogende resultaten: Het geleidelijke proces van vetcelverwijdering zorgt voor natuurlijk ogende en langdurige resultaten.
 5. Minimale ongemakken: De meeste patiënten ervaren minimale ongemakken tijdens de behandeling, met een sensatie van intense kou en lichte druk die afneemt naarmate het gebied gevoelloos wordt.

Wat kunt u verwachten tijdens uw Cryolipolyse-behandeling:

 1. Consultatie: U zult samenkomen met onze ervaren behandelaar om uw doelen te bespreken, de te behandelen gebieden te beoordelen en te bepalen of cryolipolyse geschikt voor u is.
 2. Voorbereiding: Het te behandelen gebied wordt gereinigd en er wordt een gelkussen of gelvel aangebracht om uw huid te beschermen.
 3. Plaatsing van de applicator: De applicator wordt op het gerichte gebied geplaatst, en u kunt een lichte zuigkracht voelen terwijl deze zich aan uw huid hecht.
 4. Koelingsproces: U zult een koude sensatie voelen terwijl de koeling begint. Dit verdooft het gebied geleidelijk, en u kunt ontspannen, lezen of televisiekijken tijdens de behandeling.
 5. Behandelduur: De sessie duurt meestal tussen de 30 minuten tot een uur, afhankelijk van het behandelde gebied en uw aangepaste behandelplan.
 6. Na de behandeling: Zodra de applicator is verwijderd, kan uw behandelaar een korte massage uitvoeren om de effectiviteit van de behandeling te verbeteren. U kunt direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Na uw Cryolipolyse-behandeling:

 1. Tijdelijke bijwerkingen: U kunt tijdelijke roodheid, blauwe plekken, gevoelloosheid of lichte ongemakken ervaren in het behandelde gebied. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen of weken.
 2. Geleidelijke resultaten: In de daaropvolgende weken zal uw lichaam de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze elimineren, wat resulteert in een meer gevormd uiterlijk. Optimale resultaten worden meestal binnen twee tot drie maanden bereikt.
 3. Aanvullende sessies: Afhankelijk van het gewenste resultaat en het advies van uw behandelaar, kan het nodig zijn meerdere cryolipolyse-sessies te ondergaan om uw doelen te bereiken.

Is Cryolipolyse geschikt voor u? Cryolipolyse is een geschikte optie voor personen die:

 • Dicht bij hun ideale gewicht zitten maar moeite hebben met plaatselijke vetophopingen.
 • Op zoek zijn naar een niet-chirurgische benadering van lichaamscontouring.
 • Realistische verwachtingen hebben over de resultaten en begrijpen dat cryolipolyse geen methode is voor gewichtsverlies.

Plan een consultatie: Als u geïnteresseerd bent in cryolipolyse en meer wilt weten over hoe het u ten goede kan komen, nodigen we u uit om een consultatie te plannen met ons ervaren team. Tijdens uw consultatie kunnen we ingaan op eventuele zorgen die u heeft en een aangepast behandelplan maken dat is afgestemd op uw behoeften.

Onthoud dat cryolipolyse een niet-invasieve oplossing biedt voor het verminderen van hardnekkig vet en het bereiken van het lichaamsvorm die u wenst. We staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar een zelfverzekerder u. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar uw gewenste lichaamstransformatie!