Klantbeoordeling

Martijn Sturkenboom
Martijn Sturkenboom
2023-04-15
Wen aan de pijn en je beperkingen zei de neuroloog beter word het niet. Dankzij de behandelingen weer 100 % pijnvrij en ik sta weer sterker in het leven dan ik ooit had verwacht. Ik geef niet snel op dus ik had heel wat dingen geprobeerd ik wou dat ik Healtwise kliniek eerder had ontdekt.
Hennie Sietsma
Hennie Sietsma
2022-02-12
Professionele kliniek waarin de cliënt/ patiënt centraal staat met zijn klacht(en). Een luisterend oor en behandeling op maat. Uitleg wat en waarom iets nodig is. Zelf een shiatsu- en massage praktijk gehad en weet uit ervaring hoe belangrijk bovenstaande is. Ga zo door.
Bianca Venema
Bianca Venema
2022-01-07
Fantastisch goede kliniek. Ik heb al jaren enorme last van hoofdpijn vanuit mijn nek en vrijwel direct na de eerste behandeling voelde ik me beter en werd de hoofdpijn stukken minder, mijn nek werd ook veel mobieler en ik kon ineens weer een stuk verder opzij kijken. Ook onderin m’n rug heb ik veel klachten en momenteel word ik daarvoor behandeld. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit stukken zal verbeteren. Het is een bijzondere manier van behandelen, maar t werkt Fantastisch!
Rene Lok
Rene Lok
2021-12-14
Na een auto ongeval veel huisarts, revalidatie en fysio nog steeds veel pijn, Na een aantal behandelingen bij healthwise een pijn die 24 uur per dag aanwezig was was er niet meer er volgen nog meer behandelingen om de pijn nog meer te verminderen De aqua massage is ook heel erg fijn
Francesco Favretto
Francesco Favretto
2021-08-29
In deze kliniek worden speciale technieken gebruikt die het mogelijk maken om de werking van de spieren correct te reactiveren. Dit zorgt ook voor een sterke verbetering van het algemeen welzijn. Iedereen is heel zachtaardig.
Sandra K
Sandra K
2021-04-30
Al jaren last en veel fysio behandelingen gehad wat alleen tijdelijk hielp Na analyse en paar behandelingen bij de chiro al verbetering en een totaal verschil Het kost wat maar dan heb je ook wat
Koene de Lange
Koene de Lange
2020-11-05
Intake gesprek gehad en direct spierspanning controle gedaan. Nu na een aantal behandelingen bijna pijnvrij,wordt helaas geen 100 % meer maar dat wordt na de screening goed uitgelegd. Tevens koude therapie ,goed voor herstel van de spieren.
Janneke Beekmann
Janneke Beekmann
2020-06-24
Ik ben Janneke Beekmann een paar maanden geleden met heel veel pijn in heup en rug,ben ik hier terecht gekomen.Het is geweldig wat ze voor me doen.Ik voel me weer goed ,kan weer normaal werken.Ik raad dan ook zeker andere mensen aan om hier naar toe te gaan.Dikke pluim voor de healthwise Kliniek.