Over Ons

Healthwisekliniek

Wij zullen niet alleen de klacht aanpakken maar op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak. Wij combineren de meest recente technologische ontwikkelingen om u van de beste chiropractische behandelingen te voorzien.

Wij passen een zeer wetenschappelijke aanpak toe om patiënten met ruggengraat en andere aandoeningen succesvol te helpen met voortdurende resultaten.

We Zijn Hier Voor Jou

Wij Zorgen Voor Uw Lichaam

Wij Zijn Een Unieke

Onze Missie

Onze missie is om het niveau van uw levenskwaliteit te verhogen in elk facet die verbeterd kan worden. Ons programma is ontworpen om de basis te geven van een gezonde levensstijl die gemakkelijk kan worden afgestemd op uw dagelijks leven.

Uw gezondheid staat bij ons centraal en wij helpen u graag aan een gezondere, gelukkiger en actiever leven door middel van chiropractische zorg.

Praktijknieuws

RUGKLACHTEN

Rugklachten

Veel mensen hebben rugklachten. Dit varieert van weleens last van een zeurende pijn in de onderrug tot aanhoudende, stekende pijn met of zonder uitstraling naar

Lees verder »
HOOFDPIJN

Hoofdpijn

Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn met verschillende oorzaken. Heeft u last van hoofdpijn en wilt u hier meer over weten?

Lees verder »
Zwangerschap en bekken-klachten

Zwangerschap en bekken-klachten

Lage rugklachten, bekkenklachten en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap komen helaas regelmatig voor. De verandering van de hormoonspiegel, verandering in de lichaamshouding en toename

Lees verder »